Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului mieremanuka.com.
Site-ul este operat de societatea GLOBAL HUNT SRL cu sediul in Str. Victoriei nr. 172A, Loc. Dascalu, Jud. Ilfov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/2689/2011.

MARCI

Marca SANUVIA este o marca inregistrata si este detinuta de catre SC GLOBAL HUNT SRL. Domeniile mieremanuka.com, miere-manuka.com si miere-manuka.ro sunt detinute de catre SC GLOBAL HUNT SRL, in calitate de proprietar si administrator. Utilizarea marcii sau a domeniilor enuntate, in forma directa sau ascunsa, fara permisiunea prealabila scrisa a societatii este interzisa si se pedepseste conform legii.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului mieremanuka.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, a Politicii de confidentialitate precum si continutul site-ului, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza.
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale website-ului mieremanuka.com, prezentate mai jos:

CONFIDENTIALITATE

Accesand sau utilizand website-ul www.mieremanuka.com sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturile utilizatorului:

Utilizatorul www.mieremanuka.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs .

– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice.

– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

– neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de comenzi  false sau frauduloase.

– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

Utilizatorul www.mieremanuka.com nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul www.mieremanuka.com nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre administratorul website-ului la adresa admin@mieremanuka.com .

Prelucrarea datelor cu caracter personal 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si administratorii site-ului mieremanuka.com, care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site.

Mieremanuka.com nu incurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site fără acordul dumneavoastră explicit. 
Informaţiile despre dumneavoastră pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor si produselor din magazinul virtual:
– procesarea comenzilor
– oferirea de produse şi/sau servicii
– soluţionarea cererilor, întrebărilor şi/sau a reclamaţiilor făcute către noi
– realizarea studiilor de piaţă şi de produs si marketingul produselor
– înregistrarea informaţiilor despre dumneavoastră în vederea promovării ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor şi a altor beneficii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa admin@mieremanuka.com

 

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Informatii disponibile pe website

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dvs. sau a oricarui personal medical calificat. Nu tin locul consultului medicului dvs. curant.

-Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala, sau de inlocuire a medicamentelor si a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Inainte de a comanda

Puteti discuta telefonic  sau pe email cu un consultant mieremanuka.com alaturi de care puteti alege tratamentul cel mai indicat pentru afectiunea dumneavoastra. Sfaturile consultantului sunt bazate pe documentele primite de la furnizor si informatiile solicitate medicului colaborator.
Discutia cu consultantul nostru  nu inlocuieste consultatia medicului dvs. curant.

Pentru a primi un sfat avizat puteti suna zilnic intre orele 14.00 – 20.00 pentru a discuta cu medicul nostru colaborator, sau puteti trimite un email pe comenzi@mieremanuka.ro cu intrebarile pe care le aveti si veti primi un raspuns in maxim 24 ore.

COMANDA

Dupa ce ati decis ce produse se potrivesc afectiunii dvs, puteti comanda telefonic la numarul 0725.885.660, prin email la comenzi@mieremanuka.com sau prin intermediul cosului de cumparaturi din site.
*Produsele se vor livra doar dupa confirmarea telefonica sau prin email a comenzii, atat pentru datele personale cat si pentru diponibilitatea stocului.
In cazul in care produsul comandat devine temporar indisponibil, va vom informa despre acest lucru in momentul confirmarii prin telefon/e-mail a comenzii.

 

PLATA

Pretul pe care il veti plati este cel afisat pe site la momentul cand ati efectuat si confirmat comanda. Modalitatile de calcul ale pretului sunt cele afisate pe site. De asemenea, taxele de expediere sunt afisate pe site.

Plata se face la livrarea produsului in sistem RAMBURS.
In momentul primirii produselor veti achita contravaloarea lor: plata ramburs.

 

LIVRAREA
Livrarea se face prin curier rapid in termen de 24 – 48 ore sau prin posta in termen de 4-6 zile lucratoare.
Durata expedierii se calculeaza din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii.

Costul livrarii:

In functie de cantitatea comandata, livrarea poate fi gratuita.

Curier rapid: 20 LEI

Posta Romana: 15 LEI

RETURNARE PRODUSE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online si ne straduim sa va oferim informatii pentru alegerea produsului potrivit.

Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de produsele achizitionate, le puteti returna, iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.
Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele:
„Consumatorul are dreptul sa notifice comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”
„Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Inainte de a comanda va rugam sa va asigurati ca ati ales produsul dorit deoarece retururile sunt acceptate in masura in care sunt indeplinite anumite conditii, si anume:

1. Ati trimis un mail la comenzi@mieremanuka.com in care explicati de ce anume doriti returnarea produsului sau sunati numarul de telefon de pe site si comunicati problema.
2. NU ati desigilat si nu ati modificat sub nicio forma, modul original in care produsul a fost livrat. Trebuie sa stiti ca toate produsele sunt atent examinate inainte de a fi expediate.
3. Ati primit aprobarea de a trimite produsul inapoi de la operatorul nostru care a luat la cunostiinta motivul pentru care doriti returnarea produsului. Tot acesta va va spune si care este modalitatea de retur acceptata, diferita de la caz la caz.
– Produsele acceptate la retur vor fi trimise nemodificate sub nici o forma, li se va analiza integritatea, iar dupa ce aceasta conditie este indeplinita banii vor fi returnati. Nu se accepta la retur colete cu plata ramburs.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

MiereManuka.com  isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. MiereManuka.com isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

MiereManuka.com nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul textelor de descriere a produselor, acestea fiind extrase din materialele oferite de catre furnizori, studii si articole publicate in reviste de specialitate. De asemenea, imaginile prezentate pe site sint cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putind diferi de acestea, in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare, care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Fara nici o notificare prealabila, www.mieremanuka.com poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

Puteti semnala orice eroare pe care o contine website-ul la adresa admin@mieremanuka.com.

DISPOZITII FINALE

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.