Bine ati venit pe site-ul MiereManuka.com!

MiereManuka.com este un website cu informatii complete despre Mierea de Manuka. Aici gasiti articole, studii, stiri si interviuri despre acest produs unic. Toate informatiile de pe site provin dupa atenta citire, comparare si traducere a studiilor si articolelor efectutae de Divizia de Cercetare a Mierii a Universitatii Waikato din Noua Zeelanda, si nu numai.

Pe acest website promovam mentinerea sanatatii in mod natural, cu produse de cea mai buna calitate. Mierea de Manuka este un sortiment exceptional, care, recomandat corespunzator, ofera rezultate uimitoare.

Prioritatea noastra este sa indrumam fiecare client sa cumpere constient doar produse de care este convins. Suntem hotarati sa furnizam informatii corecte si cat mai complete pentru ca dumneavoastra sa puteti face cea mai buna alegere intr-un mediu pentru cumparaturi simplu si sigur.

Mierea de Manuka are proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice, fara a avea efecte secundare.

Click aici pentru a afla mai multe despre efectele benefice ale Mierii de Manuka si afectiunile pentru care este recomandata.

Noi pretuim SANATATEA!
– Si dorim sa va asiguram o mica parte de sanatate prin produsele pe care le comercializam: Miere de Manuka cu UMF si Miere de Manuka cu venin de albine.

– Pe website-ul nostru comercializam Miere Manuka cu UMF 10+, UMF 15+,  UMF 16+, UMF 18+, UMF 20+ pentru ca aceste sortimente au rezultate foarte bune in diferite afectiuni.

– Brandurile noastre sunt importate doar de la producatorii din Noua Zeelanda ce detin LICENTA de la AMHA (Active Manuka Honey Association), au garantia conformitatii si a standardelor de calitate.

– Oferim cel mai bun pret pentru gamele distribuite exclusiv de noi.

– Urmarim indeaproape recenziile celor care au folosit produsele.

– Oferim recomandari personalizate fiecarei cereri.

– Livram rapid din stoc in toata tara.

– Dorim sa fiti multumiti cu fiecare produs achizitionat. Reclamatiile le tratam rapid, cu rezolvare in favoarea clientului.

– In baza documentelor oferite de catre furnizorii nostri asiguram garantia  produselor si certificam faptul ca acestea respecta standardele si normele de calitate.

– Asiguram depozitarea si manipularea produselor comercializate in conditii optime.

Click aici pentru produsele noastre.


MiereManuka.com este furnizorul dumneavoastra pentru cel mai puternic antibiotic natural.

Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati si speram sa fim mereu la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Magazinul mieremanuka.com este proprietatea SC TECH REVOLUTION SRL

Date de identificare:
Nr. R.C.: J23/2501/2015
C.I.F.: 34787464
Sediul: Strada Victoriei nr. 172A, Loc. Dascalu, Jud. Ilfov
Telefon: 0725.885.660
E-mail: comenzi@mieremanuka.com
facebook.com/mieremanuka